Të gjitha kategoritë

Ne Mund të Marrim
Zgjidhja më e mirë këtu

HYRJE

RRETH GIABER

Kompania Giaber përbëhet nga një ekip mendimtarësh lateral shumë të kualifikuar me pasion për inxhinierinë. Ekipi me përvojë i cili ka mbi 25 vjet që punon në sektorët e zhvillimit, prodhimit, vënies në punë dhe servisimit, dëgjon me saktësi atë që keni për të thënë. Sepse ju mund të zhvilloni zgjidhje të përqendruara te klientët vetëm nëse i kuptoni kërkesat.........

>> Më shumë Hyrje
 • Vendet e importit dhe eksportit
  48

  Vendet e importit dhe eksportit

 • Klientë kooperativë vendas dhe të huaj
  32000

  Klientë kooperativë vendas dhe të huaj

 • Përvojë shërbimi
  25

  Përvojë shërbimi

hartë

Kanadë

Amerikë

Brazil

Argjentinë

Suedi

Gjermani

Poloni

Afrika e Jugut

Arabia Saudite

Indi

Rusi

Australi

LUANI VIDEON PËR TË SHIKONI
LUAJ VIDEO TE
WATCH
luaj
Biznesi ynë

Kompania Giaber ka selinë e saj në XIAN SHAANXI, KINA. Falë grupit të tij të gjerë të stafit dhe inxhinierëve të trajnuar mirë dhe të aftë, XIAN ofron një avantazh vendimtar për shërbimet tona inxhinierike. Prototipet janë projektuar dhe prodhuar direkt në SHAANXI. Prodhimi kryhet nga partnerë të jashtëm të prodhimit në ZHEJIANG dhe GUANGZHOU.

LUANI VIDEON PËR TË SHIKONI

Certifikimi i kualifikuar

Certifikimi i kualifikuar
Certifikimi i kualifikuar
Certifikimi i kualifikuar
Certifikimi i kualifikuar
Certifikimi i kualifikuar
Certifikimi i kualifikuar
Certifikimi i kualifikuar
Certifikimi i kualifikuar
Certifikimi i kualifikuar

Raste të shkëlqyera bashkëpunimi

shpesh
Pyetjet e bëra

Pyetje: Cili është shërbimi juaj pas shitjes?

A: Makinat tona janë shumë të lehta për t'u operuar, pasi të merrni makineritë, ju nevojiten vetëm çmime të përcaktuara, mbushni mallrat e plota, më pas për të shitur. Ashtu si një frigorifer që mund të shesë produkte. Makinat tona janë të modularizimit, problemi më i madh është se pjesët janë thyer, ju duhet vetëm të ndërroni pjesë pasi të udhëhiqeni nga teknologjia jonë e shërbimit. ose video. Sigurisht, ju mund të dërgoni stafin tuaj të vijë në fabrikën tonë, ne mund të ofrojmë trajnim 3 ditë pune, është falas. Përveç kësaj, disa vende kanë mbështetje të veçantë. Ashtu si shërbimi lokal, trajnimi lokal e kështu me radhë. Nëse doni të dini detaje, pls. më jep kartëvizitën? /Nr kontakti? ose adresën e emailit, do të lejoj menaxherin tonë të shitjeve t'ju kontaktojë.

LAJME DHE BLOG

MBANI INFORMACION ME KOMPANINË

28 03 / 2023
Zhbllokimi i mundësive të reja.
Zhbllokimi i mundësive të reja.

Kompania Giaber përbëhet nga një ekip mendimtarësh lateral shumë të kualifikuar me pasion për inxhinierinë. Ekipi me përvojë i cili ka mbi 25 vjet që punon në sektorët e zhvillimit, prodhimit, komisionimit dhe servisimit, dëgjon para...

Lexo më shumë
23 03 / 2023
Avionë, pajisje apo drone? hektarët e vështirë kërkojnë saktësi
Avionë, pajisje apo drone? hektarët e vështirë kërkojnë saktësi

Çdo prodhues ka hektarë që provojnë të jenë një dhimbje koke vit pas viti. Pavarësisht nëse ato janë me formë të çuditshme, pranë linjave të energjisë elektrike ose pemëve, ose janë përgjithësisht të vështira për t'u aksesuar, hektarët e vështirë të bujqësisë kërkojnë strategji më të menduara spërkatjeje. Aplikacioni Giaber drone...

Lexo më shumë
23 03 / 2023
Hyrje në parimin e punës dhe avantazhet e baterisë së hekurit të litiumit
Hyrje në parimin e punës dhe avantazhet e baterisë së hekurit të litiumit

Çfarë është bateria e hekurit litium? Hyrje në parimin e punës dhe avantazhet e baterisë së hekurit litium Bateria e hekurit litium është një lloj baterie në familjen e baterive litium. Emri i saj i plotë është bateri litium-jon fosfat hekuri. Katoda ma...

Lexo më shumë
20 03 / 2023
Dronët dhe gjenerata e ardhshme e bujqësisë
Dronët dhe gjenerata e ardhshme e bujqësisë

Për ekipin baba-bir, Blake dhe Dakota Crow, integrimi i një S60PRO në biznesin e përditshëm të blegtorisë ndihmoi në hapjen e derës që Dakota të zhvendosej në shtëpi në Misuri dhe të merrte një rol më aktiv në biznesin e blegtorisë familjare. Për tetë të kaluarën...

Lexo më shumë
20 03 / 2023
Këshilla për mirëmbajtjen e spërkatësve të dronëve para sezonit
Këshilla për mirëmbajtjen e spërkatësve të dronëve para sezonit

Me fillimin e sezonit të mbjelljes vjen ngazëllimi i ndezjes së pajisjeve që janë larguar për dimër. Kontrollet e pajisjeve mbeten një hap kritik në përgatitjen për çdo sezon në rritje dhe pajisjet për spërkatje me dron nuk bëjnë përjashtim. Plotësimi i d...

Lexo më shumë

Kategoritë e nxehta