Të gjitha kategoritë
Rreth nesh

Profili i kompanisë

padefinuar

Kompania Giaber përbëhet nga një ekip mendimtarësh lateral shumë të kualifikuar me pasion për inxhinierinë. Ekipi me përvojë i cili ka mbi 25 vjet që punon në sektorët e zhvillimit, prodhimit, vënies në punë dhe servisimit, dëgjon me saktësi atë që keni për të thënë. Sepse ju mund të zhvilloni zgjidhje të përqendruara te klientët vetëm nëse i kuptoni kërkesat.

Kompania Giaber ka selinë e saj në XIAN SHAANXI, KINA. Falë grupit të tij të gjerë të stafit dhe inxhinierëve të trajnuar mirë dhe të aftë, XIAN ofron një avantazh vendimtar për shërbimet tona inxhinierike. Prototipet janë projektuar dhe prodhuar direkt në SHAANXI. Prodhimi kryhet nga partnerë të jashtëm të prodhimit në ZHEJIANG dhe GUANGZHOU.

Aktivitetet e kompanisë GUANGZHOU janë të përqendruara në zhvillimin e biznesit, marketingun, shërbimin, konsulencën, zhvillimin e projekteve dhe menaxhimin e projekteve për sistemet e ruajtjes së energjisë dhe sistemet për energjitë e rinovueshme.

Aktivitetet e kompanisë Shenzhen janë të angazhuar kryesisht në zhvillimin, marketingun dhe zbatimin e projektit të UAV-ve bujqësore multifunksionale dhe sistemit inteligjent të tokës bujqësore.

Aktivitetet e kompanisë Shaanxi është përgjegjëse për projektimin, prodhimin dhe promovimin e Detektorit të Rrezatimit Bërthamor, dhe tashmë ka hedhur në treg një shumëllojshmëri detektorësh portativë.

Teknologjia pasqyron frymën e kohës. Teknologjia tregon progres. Ajo i bën gjërat të lëvizin, ofron një dinamikë dhe ju frymëzon. Pavarësisht nëse doni të vendosni idetë tuaja teknike në letër, dëshironi të zbatoni një koncept për elektronikën e energjisë, sistemet e lëvizjes ose sistemet e ruajtjes së energjisë ose nëse dëshironi të ndërtoni një slitë me rul - qëllimi ynë është t'ju prezantojmë një zgjidhje inovative dhe ekonomike . Kur e bëjmë këtë, ne përdorim inxhinierët më të mirë, softuer më të avancuar, komponentë të klasit të parë dhe të besueshëm dhe argëtimin që nxjerrim nga teknologjia.

FAKTORIA JON

Kategoritë e nxehta